Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Ananaspaj

 
Skriv ut

Gott till fikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Blanda ihop sukrin och mandelmjöl. Rör ihop allt med en gaffel och tryck ut i en pajform.
  2. Förgrädda pajskalet i 175 grader i ca 10 minuter. Blanda ihop ägg, creme fraiche och sukrin. Blanda sist ner ananas och kokosflingor. Häll i pajskalet och sätt in i ugnen i 175 grader ca 35-40 minuter. Pajen ska inte vara rinnig i mitten.
  3. Servera med grekisk yoghurt eller vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.