Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF- Choklad och nötgodis

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott godis. Byt ut solrosfrön mot puffat ris om du vill göra det mer krispigt och barnvänligt. Beräknat för 6 personer. 325 kcal/portion.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka nötterna. Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda ihop allt och häll över ett bakplåtspapper. Bre ut det till ett jämt lager utan många hål. Låt svalna. Ställ i kylskåpet ca 1 timme och skär sedan i små bitar. Förvara gärna i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 13 december 2014

    Mycket god liten chokladbit. Nötterna och solrosfröerna innehåller sammanlagt 24 gram kolhydrater. Jag hittade ingen uppgift på kolhydratinnehållet i chokladen, Madagaskar från Lindt, min favoritchoklad. Men det är i alla fall mindre än i den rena chokladen, som jag festar på ibland. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.