Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF- Chokladpaj

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En festlig paj att bjuda på. Serveras med vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret. Vispa ägg och sötningsmedel pösigt. Häll det smälta smöret i äggsmeten. Blanda alla torra ingredienser i en skål och häll ner dem i smeten. Arbeta degen smidig. Tryck ut degen i en pajform eller springform,21-24 cm i diameter.
  3. Smält chokladen till fyllningen över vattenbad. Vispa ihop ägg och philadelphiaost. Blanda ner chokladen och rör till en jämn smet. Häll fyllningen i pajskalet.
  4. Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Känn efter att fyllningen har stannat.
  5. Servera pajen lite ljummen med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.