Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF- Sesambröd

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott brödalternativ för den som "går på" LCHF Kan kryddas lite hur som helst

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop allt och bred ut på papperklädd plåt. Min plåt är ca 25x30 med kant. Jag strödde över solroskärnor men de kan man utesluta om man vill. Grädda i 225* i 10 min. Skär i rutor

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • JoSoLa 10 oktober 2009

    Supergott bröd som smakar nästan som "riktigt"! Passar bra tillsammans med de flesta pålägg.

  • umbra55 21 januari 2010

    Om man skippar sesamfröna och bara bakar på ost och fiberhusk får man Lembas-bröd! De är ännu godare tycker jag och ännu mer likt "vanligt" bröd. För tarmfunktion odyl kan man tillsätta lite hela linfrön /umbra55

  • lisen1975 25 mars 2010

    Hej, var hittar man fiberhusk???????

  • umbra55 26 mars 2010

    jag köper det i påse från "allergihyllan" på ICA, dvs där glutenfritt mjöl o dyl står

  • shallgren 19 januari 2011

    Hej! Verkar super smarrigt! Men jag som är nybörjare me LCHF, kan man äta dessa hur ofta som helst eller är det bara typ 1 macka vid speciella tillfällen? Hoppas att man kan vräka i sej =) TAcksam för svar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.