Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF- Ugnsstekt kotlett med sambal oelek och grädde

(14 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En väldigt lättlagad rätt som dessutom är riktigt god! Den sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispa ihop de övriga ingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuter i 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen.

Liknande recept

Kommentarer (14)

  • gillab 8 april 2009

    HEJ jag gjorde denna maten i helgen. Den var jätte god.

  • chantis 23 april 2009

    Fantastiskt gott och lätt lagat.En riktig favorit !

  • morkulla65 13 oktober 2009

    Hej! Gjorde rätten igår och den var verkligen god och lättlagad. Blir till att göra den fler gånger helt klart.

  • ylvjan 6 december 2009

    Hej! Jag gjorde denna maträtt igår, det blev en succé. Definitivt en rätt jag kommer att göra ofta, för det var också så enkelt.

  • Pleje 25 maj 2010

    Mmm, jättegott, idag ska jag göra den igen. Enkel Snabb Utsökt Vardag som fest

  • Josephine82 3 februari 2011

    Har gjort egen variant av detta recept, och då blandat ner 1-2 matsked sötstark senap typ Nisses - blir en väldig god brytning!

  • kjelle01 21 mars 2011

    Bland det godaste jag ätit ! Såsen är helt underbar. Alla som jag bjudit tycker detsamma. Använder slickepott, för att få upp allsås....

  • carinha40 4 maj 2011

    Dett av ar såååå gott. Vi hade ingen japansk soja hemma, så vi tog en tärning mörk oxbuljong och lite grann salt+ vanlig soja...blev ny favorit, och det lagade ju sig själv

  • hmwpb 4 augusti 2011

    Verkligen jättegott. Kommer definitivt göras många gånger igen!

  • miramamman 6 september 2011

    Mums så gott, och så enkelt att göra. Vi åt kokt broccoli som vi köpt på bondens marknad till och det smakade himmelskt tillsammans.

  • Zeldasmatte 27 september 2011

    Har prövat både fläskfilé och nötkött. MUMS!!! Andra säger att fisk och kyckling blir lika gott! :) Det går även att byta ut japanska sojan mot teriyakisås istället, kanske krydda med lite ingefära... ;)

  • lena4 16 oktober 2011

    Säger bara jättegott. En femma i betyg. MUMS

  • Garposkennel 15 februari 2013

    Använde alla ingredienser enligt recept ,men tog 4 dl av creme fraiche och vispgrädde.Tyckte nog att det blev lite för mycket salt för min smak skall minska på den japanska sojan nästa gång.För övrigt en enkel rätt att laga.

  • KochinaW 28 februari 2017

    Vi har ätit denna goda rätt flera gånger. Jag tar hälften av sojan, smakar utmärkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.