Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF- vörtbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Nu har jag lyckats med att få till något som kan liknas med vörtbröd, fast utan russin. Den är naturligt fri från gluten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla torra ingredienser med en mixer. Kryddor och de blöta ingredienserna. Blanda väl. Klä en brödform med bakplåtspapper (obs! viktigt!) och fyll den med brödsmeten. Jämna till ytan och grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i 80 minuter.
  2. Obs! Man kan låta bli att mixa solrosfröna för att ge brödet lite mer struktur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.