Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-Airams snabblagade pannkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Pannkakan är lika god kall som varm. OBS är du saltkänslig så lägg baconet i vatten en stund.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagas i 225 graders ugn.
  2. Finstrimla bacon och fördela i en långpanna med smöret i mindre klickar. Grädda/stek tills baconet antagit krispig karaktär och fettet bubblar ordentligt.
  3. Vispa under tiden upp ägg med grädden och rör ner keson.Övervispa inte - det räcker att det blandar sig hyggligt. Strö riktigt små osttärningar på baconet och slå sen äggstanningen över. Grädda tills pannkakan är vackert bubblig och fått gyllenbrun yta.
  4. Servera som det smakar – lättsockrade lingon och ett glas kall mjölk till är inte fel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carinha40 22 maj 2011

    Jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.