Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-aubergingratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Snabb att göra, sköter sig själv i ugnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva auberginerna tunnt med osthyvel. Varva auberginer, salt, peppar och ost, häll på grädde och avsluta med ost överst.
  2. 40 min 225 grader, behöver täckas över med folie efter halva tiden så att osten inte bränns.
  3. Knaperstekt bacon och en grönsallad är gott till denna gratäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.