Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-bröd gjort på linfrön

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Det kommer fler och fler variationer av LCHF-bröd! =)

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggen hårt med elvisp, tillsammans med saltet så det blir fluffigt. Vänd ner och rör försiktigt ihop med de torra ingredienserna samt oljan. Det blir som en smet, snarare än deg. Låt svälla en stund och grädda sedan i ugnen på bakplåtspapper i 200 grader, ca 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cilla12 18 februari 2011

    ska man form "degen" som bollar eller smeta ut på bakplåtspapper?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.