Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-Glögg

 
Skriv ut

Kommer från en LCHF-blogg som jag inte minns namnet på...

Ingredienser

Instruktioner

Häll i/lägg allt i en kastrull och koka upp. Precis innan det börjar koka, ta av kastrullen ifrån värmen. Låt "vila" under lock i 2-3 timmar. Sila och häll i en flaska! Apelsinen kan man välja hur man vill göra med. Första gången klyftade jag den oskalad och lade ned i kastrullen. Andra gången rev vi skalen på rivjärn och pressade ur saften. Det blev lite starkare då. Man får prova sig fram. :) Vill man ha en mer alkoholhaltig glögg, kan man utöka vätskan med 2 dl starksprit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.