Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-Kesoplättar

 
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

Riktigt goda kan nog äta detta varje dag

Ingredienser

Instruktioner

Dela äggen i gulor och vitor. Vispa äggvitan hårt. Blanda keso, fiberhusk, salt och äggulor. Rör sedan försiktigt ner äggvitan. Hetta upp ett plättlägg eller en stekpanna med smör. Och grädda plättarna några minuter på varje sida. Ev. Lägg på tillbehören före servering. Vispa grädde och lägg på plättarna servera gärna med några färska hallon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.