Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och smaskig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och lägg i bottnen på en ugnsfastform.
  2. Bena ur kycklingen och hacka köttet i lagom bitar, lägg över spenaten.
  3. Sätt Danabluen i micron, i en skål som sedan rymmer 5 dl grädde, micra ca 1,5 min. Häll på grädden och se till att osten löser sig med grädden. Häll över kycklingen.
  4. Sätt i ugnen 15-20 min 225 grader.
  5. Smaklig spis!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.