Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-nötgodis

 
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god bit du kan ta mer än 1 av utan dåligt samvete!! Smak av choklad, nöt och tranbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka nötterna till lite mindre bitar. Rosta sedan valnötterna, hasselnötterna och solrosfröna i en torr stekpanna på medelgod värme tills de får lite färg. Smält chokladen och blanda i stevia strö och coccosfett. Coccosfett ska vara av god kvalite. Uteslut coccosfettet helt hellre än att använda det ”silvriga” paketet du hittar i mataffären. Jag har beställt en burk på nätet.
  2. Blanda chokladblandningen med nötblandningen.
  3. Bred ut på ett bakplåtspapper ca 1,5-2 cm tjockt. Låt stelna. Skär bitar med vass kniv. Ät och njut av minst två bitar!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.