Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-Nutella

(1 kommentar)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Hasselnötskräm har varit en stor favorit hos mig, men ärligt talat skippar jag gärna sockret. Så jag gjorde en hemmagjord med stevia strö istället för vanligt socker! Och den är dessutom hur god som helst! Passar bra att äta som den är, med grädde eller som topping och fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa hasselnötterna i en matberedare/mixer (jag använde mig av en stavmixer) tills det blir lite av en massa, vilket kan ta några minuter. Tillsätt kakao, stevia strö efter smak och vaniljpulver och mixa tills det blandas. Rör ner lite kokosolja i taget tills du får den konistens du vill ha. Smaka av och söta eventuellt extra.

Kommentarer (1)

  • marjaf 20 juni 2012

    Ändrat förkortning och tagit bort en länk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.