Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lchf-paj med kyckling och gorgonzola

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fantastiskt god!!!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingen i mindre bitar och skiva purjolöken. Salta kycklingen och fräs i smör ca 3 minuter. Tillsätt sedan purjolök och lättkokta broccolibuketter och färs ytterligare några minuter. Ta av pannan från värmen och smaka av. Låt fräset svalna något. Rör sedan i grädde, ägg och hälften av osten. Smörj en pajform, fördela blandningen i formen och strö över resten av gorgonzolan och lite mozzarella. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • matskoj 6 maj 2010

    Det här låter gott! Fast broccoli är inte min grej, så det hoppar jag över. ;-) Återkommer med betyg, när jag testat.

  • Loijta 6 maj 2010

    Det är det bästa med att laga mat, man gör lite som man vill. :) Jag brukar använda färsk tomat i ibland också.

  • miramamman 17 februari 2011

    wow sa alla, vilken god mat. full pott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.