Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-Pannkakor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smarrigt...!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, grädde och salt. Stek tunna små pannkakor i mycket smör. Tippa pannan istället för skaka för att lösgöra kakan innan vändning.
  2. Om man låter dem vila och återvärmer dem smakar de exakt som vanliga pannkakor!
  3. För att göra en söta variant till efterrätten tillsätt någon tsk vaniljpulver (ej vaniljsocker).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.