Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-Pasta Carbonara

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Hittade det här receptet när jag sökte efter en LCHF-ersättning till vanlig pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Vispa äggen poröst. Tillsätt färskost och fiberhusk och vispa ihop. Låt svälla i ca 10 minuter. Vispa igen. Bred ut smeten tunt på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna och skär sedan tunna strimlor (som spaghetti) av degen.
  2. Fräs bacon och lök i lite smör och olivolja. Vispa under tiden ihop ägg, grädde och riven ost i en skål. När baconet är knaperstekt, rör ner pastan och låt den bli varm. Stäng av värmen på plattan och rör ner ägg-blandningen i stekpannan. Vänd försiktigt runt pastan i såsen och se upp så att såsen inte stelnar i botten. Strö över grovmalen svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.