Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF-pizzabotten med olja och fiberhusk

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Receptet kommer från http://lchf-tips.blogspot.com/2009/02/lchf-pizza.html

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och salt. Vispa i olja och vatten. Blanda i kryddor, fiberhusk och bapulver - låt svälla i 5 till 10 minuter. Bred ut smeten på bakplåtspapper och grädda i 200 grader i ca 10 minuter.
  2. Valfri fyllning/topping och skjuts in i ugnen på 225 grader - till pizzan fått fin färg =)

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • geztryne 10 oktober 2010

    jag tyckte detta funkade jätte bra som pizzabotten. se bara till att göra en god tomatsås! om man fyrdubblar receptet blir det ca en plåt.

  • Precious87 9 februari 2011

    Tycker botten var riktigt god men tyvärr så blev min för degig. Vet inte om det beror på att jag hade för mycket blöta ingredienser. Nu står pizza nr 2 i ugnen och den fick förgräddas lite mer så ja hoppas att den blir bättre! =)

  • calle87 28 april 2011

    Den blev god,men tyvärr lite blöt kanske man ska ha den på lägre värme en längre stund ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.