- Serverar: 2 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Den här är supergott!!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C.
Lägg strömmingsfiléerna på skärbredan skinskidan nedåt. Strö lite salt, fiskkrydda och hackad dill på.
Rulla filéerna skinnskidan utåt och lägg till en ugnsfast form.
- Blanda färskosterna och tillsätt den till vispgrädden. Rör till en slät massa.
Bred alltihop över strömmingsrullarna. Strö riven ost över (osten som du tycker mest om). Hyvla till sist överst smör med osthyvel.
- Sätt i ugnen 225°C ca 25 min.
- Serveras med sallad, gjord av grönsallad, tomat, svarta oliver, avocado, olivolja, salt, svatpeppar.
- Dryck: Vitt torr vin, Kalifornia White nr: 6369, 49:-
eller mjölk 3%
Publicerat den
15 maj 2009
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Fick se ditt recept, min fråga är om man kan anv torskfilé istället för strömming?? Är inte så förtjust i strömming. Mvh Fia73
Passar bra att göra också till torsk och lax..