- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Enkel, god men framför allt god tacopaj. Passar alla men är LCHF vänlig :)
Instruktioner
- Lägg smöret i pajformen och smält i ugnen. Vispa ägg cog grädde. Häll sedan i pajformen med det smälta smöret. Låt grädda i ungen tills den fått en gyllenbrun färg. (225 grader)
- hacka löken, stek den med köttfärsen i smöret. häll sedan i vattnet och taco kryddan. Mixa så att allt blir riktigt blandat. Låt det steka tills vattnet är borta.
Häll sedan över din ägg "botten".
- Skär tomater och paprikan, lägg på fyllningen.
Riv osten, blanda med grädden och filen, häll det sedan över pajen.
- Låt grädda i ugnen i 225 grader i 10-15 min.
Sedan klar att servera.
- Tipps!
Servera med en grönsallad och hemagjord guacamole.
Publicerat den
10 oktober 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Helt klart godkänd! Jag saknade salt i "omelettbotten" men det gick ju lika bra att salta i efterhand! Blev asmätt. =)
Det var kanongott....det är andra gången jag gör denna tacopaj nu....denna gången la jag till 3 vitlöksklyfor....alla i familjen tycker det är en klar 5:a :-)