Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Brysselkål och baconlåda

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

För den som gillar brysselkål, i den här kombinationen är den suverän.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180 grader. Skala brysselkålen och koka den lätt i 3 minuter. Häll av vattnet och lägg kålen i en ugnsform. Hacka lök och pressa vitlöken, blanda med brysselkålen. Skär upp bacon i bitar och fräs i smör i tills den blir krispig. Lägg bacon ovanpå brysselkålen och fördela smetana jämnt över, stör på osten och gratinera i ugn i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.