Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - fiberbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

LCHF bröd med linfrön. Går att utveckla med kryddor och dyl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna hårt. Vispa äggulorna tills det är ljust gult och fluffigt. Rör i philadelphiaost, salt och fiberhusk. Låt stå i ca 10 minuter (fiberhusket behöver svälla). Vänd i äggulssmeten i äggvitan med slickepott. Rör försiktigt i bakpulver och linfrön.
  2. Klicka ut 10 st klickar på bakpappersklädda plåtar. Strö brödkrydda över.
  3. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 10 minuter eller tills de blivit gyllenbruna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • delfifelfi 30 november 2009

    men hur många grader och hur länge?

  • Cilluz 30 november 2009

    Oj! Så dumt att jag glömde skriva upp! Bröden ska gräddas i 200 grader i ca 10 minuter. Tills de har blivit gyllenbruna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.