Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Frökex

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Goda lite salta kex att knapra på.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg linfrö över natten. Blanda i resten av ingredienserna och bred ut till tunna plättar på bakplåtspapper. Grädda i 130 grader i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evaullabritt 26 november 2013

    Jag har bakat dessa kex flera gånger. Lägger ibland till pumpafrön. Tack för ett jättebra recept.

  • evaullabritt 24 april 2014

    Gjorde dessa kex idag igen. Har lite problem med gräddningstiderna. Tog 2 äggvitor och lite mer ost för att kexen ska vara lättare att bre ut på plåten och smula mindre. Gräddade på 150 grader i 25 minuter. De kunde med fördel gräddats lite längre. Det blev 16 kex. Jag gör dem kanske för stora.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.