Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Hallon och blåbärspaj

(4 kommentarer)  
Skriv ut

För de som inte är LCHFare är glass och "vanlig" vaniljsås gott till.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg bären i en ugnssäker form - låt tina. Smält smöret. Vispa i ägget, blanda med kokosen och kardemumman till en grynig massa. Lägg massan över bären. Ställ formen i ugnen i 200 grader tills kokosen är gyllenbrun och hård. Servera med en klick nyvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • jbson 12 mars 2011

    Helt ok, stillade suget. Kokosen fick fin färg, men blev inte direkt hård. En stark 3:a från mig!

  • OCMadde 18 september 2011

    Gillade inte kokostoppingen. Godare med endast varma bär med vaniljsås lr. grädde. Kommer inte göra igen.

  • chback 1 oktober 2011

    Jättegott! Lite för lite "smet" dock, nästa gång tar jag dubbelt. I och för sig kanske jag hade för liten form! ;-)

  • lena4 31 mars 2012

    Denna är jättegod. Har gjort den många gånger. Bytte ut kardemumman till saften av en apelsin idag, blev gott. En femma i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.