- Serverar: 6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Lätt snabbt och gott
12,8 kolhydrater per portion
Instruktioner
- Skär baconet i bitar och bryn tillsammans med kebabsplitet i en stekpanna, lägg över i en gryta.
- Tillsätt champinjonerna inkl spad, zuchinin, paprikan, buljongtärning och krossade tomater.
- Skär löken och purjolöken i bitar, lägg i stekpannan tillsammans med smöret och den krossade vitlöken. Det ska inte ta färg. Häll på 2,5 dl grädde och låt puttra en stund.
- Häll sedan över i grytan och tillsätt ytterligare 1 dl grädde.
- Krydda med gurkmeja, cayennepeppar, koriander och lite soja.
- Låt allt småputtra i ca 20 minuter.
Publicerat den
28 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
HEJ Den här rätten ska jag göra flerra gånger
Hej. Det låter jätte gott. Men vad exakt är kebabsplit?
Supergott! Rekommenderas starkt!
BÄSTA Kebabgrytan jag ätit ! Kändes som både den röda såsen och vitlökssåsen var med i ! Till och med familjen tyckte det var jätte gott !
Godaste kebabgryta jag har ätit kommer att göra om den igen 5 poäng från mej monica