Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lchf - Kebabgryta

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lätt snabbt och gott 12,8 kolhydrater per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i bitar och bryn tillsammans med kebabsplitet i en stekpanna, lägg över i en gryta.
  2. Tillsätt champinjonerna inkl spad, zuchinin, paprikan, buljongtärning och krossade tomater.
  3. Skär löken och purjolöken i bitar, lägg i stekpannan tillsammans med smöret och den krossade vitlöken. Det ska inte ta färg. Häll på 2,5 dl grädde och låt puttra en stund.
  4. Häll sedan över i grytan och tillsätt ytterligare 1 dl grädde.
  5. Krydda med gurkmeja, cayennepeppar, koriander och lite soja.
  6. Låt allt småputtra i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • gillab 22 april 2009

    HEJ Den här rätten ska jag göra flerra gånger

  • NatalieEleni 4 februari 2010

    Hej. Det låter jätte gott. Men vad exakt är kebabsplit?

  • mikkoman1 21 februari 2010

    Supergott! Rekommenderas starkt!

  • mammax6 4 februari 2011

    BÄSTA Kebabgrytan jag ätit ! Kändes som både den röda såsen och vitlökssåsen var med i ! Till och med familjen tyckte det var jätte gott !

  • monicadanell 6 juli 2011

    Godaste kebabgryta jag har ätit kommer att göra om den igen 5 poäng från mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.