Kommer från en LCHF-blogg!
Instruktioner
- Bryt chokladen i bitar.
Värm 2dl av grädden i en kastrull och rör ner chokladbitarna till smeten är mjuk och blank. Låt den svalna till den är ljummen:
Vispa resten av vispgrädden (2dl) tillsammans med
creme fraichen - till den knappt droppar från vispen.
Krossa kaffepulver och rör ner i chokladsmeten.
Rör ner kakaon.
Vänd försiktigt ner gräddblandningen i chokladsmeten.
Klä en grund skål eller bakform med plastfilm.
Häll i smeten och sätt ytterligare en plastfilm över smeten.
Ställ i kylen i åtminstone 10h innan servering. - jag tycker att det brukar räcka med 2h eller så.
- Jag serverade denna tårta med jordgubbar och grädde.
Publicerat den
8 juni 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter jätte! Måste provas:-) Bäst av allt? Inga ägg!!