Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - laxlåda med broccoli och kantareller

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Receptet hämtat från en Expressenbilaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader och smörj en eldugnsfast form.
  2. Skär laxen i strimlor. Koka broccolin i några minuter. Lägg i ärterna sista halvminuten. Häll av kokvattnet och skölj grönsakerna i kallt vatten.
  3. Skär löken i små bitar. Fräs lök och svamp i smör. Lägg grönsakerna och laxen i formen. Vispa ihop ägg, riven ost och vispgrädde. Salta och peppra. Häll äggblandningen över grönsaker och lax. Grädda i ca 20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.