Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF - Liquid Smokeyhamburgare

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 12 minuter
Skriv ut

En jättegod hamburgare med rökig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i färsen i en bunke, häll över grädden lite pö om pö för att se att färsen inte blir för lös. Färsen ska bli som en samlad deg. Salta och peppra efter tycke.
  2. Häll över liquid smokey, och knåda in i degen i några minuter. Rulla sedan fem bollar utav färsen, och lägg dom på ett fat eller direkt i stekpannan och tryck till dom där så dom blir ca 2 cm.
  3. Stek dom 6-7 minuter på varje sida, går även att servera mediumstekta.
  4. Om du vill synda med lite socker, så gör även dressingen "Hamburgerdressing med tryck", hamburgaren blir komplett!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.