Instruktioner
Hacka löken och fräs den i stekpannan. Klipp ner baconet och stek det lätt. Lägg i köttfärsen och stek med den med löken och baconet. blanda i chilisåsen, pepparen och lite salt. stek alltsammans i ca 10 minuter. Skiva champinjonerna så många som behövs för att täcka botten på formen och bryn dem om du använder färska, det går även utan att bryna dem men det blir ganska blött i botten på gratängen. Smörj en form med smör. Lägg champinjonerna i botten så att det täcker. Varva sedan med köttfärs och baconröran, bacon och riven ost. Avsluta med ett laget riven ost på toppen. vispa ihop äggstanningen och häll den över gratängen. Grädda mitt i ugnen ca 20-25 minuter i 225 grader.
gjorde den idag och den var både god o mäktig.Dessutom enkel.Fem stjärnor från mej o familjen
Jättegod ! En klar favorit, bland LCHF - rätter. Har gjort den 3 ggr på 2 veckor... Den är minst lika god kall. Toppen !
Mycket god och mäktig. Kommer definitivt att göra om den igen.