Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Korv och kålstuvning

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Bra LCHF recept på snabbmat. Korv innehåller dock E-ämnen och oftast socker men håller sig under 5 g kolhydrater per 100 g livsmedel, vilket är bra om man vill gå ner i vikt. Sen använder jag kryddor som inte är helt enligt LCHF men jag anser att mängderna är så små att det inte gör mig något.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek valfri korvsort i valfri form (skivor, strimlor, tärningar).
  2. Hacka en halv gul lök mycket fint och bryn i en rejäl klick smör. Strimla ca 5 dl vitkål med en osthyvel, bryn med löken. Tillsätt 1-2 dl grädde beroende på hur mycket sky man vill ha. Krydda med valfria kryddor, jag brukar ta lite Knorr Pommeskrydda. Låt puttra 1-5 minuter beroende på hur mjuk man vill ha kålen.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Sudde 25 mars 2009

    Vi måste testa detta!

  • Ullis8 25 januari 2010

    Mmmm, kålstuvningen är jättegod att äta istället för potatis eller pasta. Jag kryddade den med grillkrydda och svartpeppar.

  • miramamman 9 juni 2010

    mums denna kålstuvning var god, kryddade med pasta krydda och franska örter bla. liite liite chili oxå.

  • mejolina 9 juni 2010

    Vad roligt att rätten uppskattas! :)

  • miramamman 14 juni 2010

    jättegod kålstuvning, denna borde funka till alla typer av kött/korv. jag kryddade med franska örtkryddor och lite annat, enkel och god. 4 p (ps det gick inte lägga in poängen)

  • miramamman 14 juni 2010

    försökte lägga upp bild men det gick inte, verkar vara nåt fel på hemsidan, jag såg inte att jag redan kommenterat den heller.

  • Ankan58 5 april 2011

    Mmmmm så gott! Denna gången använde jag grillkrydda, men det kan man ju variera i det oändliga. Så himla bra att få ett alternativ till potatis och pasta. Denna kommer jag göra många gånger...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.