Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Linssallad med lax och fetaostcréme

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott, nyttigt och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka linserna enligt förpackningens anvisning. Låt ev. vatten rinna av. Blanda linserna med olivolja citronsaft spenat och kryddor, låt svalna.
  2. Sätt ugnen på 200 grader och ställ in laxen, grilla i ca 15-20 min.
  3. Skär tomaterna i bitar. Skala och skär löken i små klyftor. Blanda ner detta i spenaten och linserna.
  4. Mosa osten,skär oliverna i bitar, blanda det med créme fraichen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • elsklingen 5 november 2010

    Låter gott ! Ungefär samma sak med linserna, är ju vanligt att man gör med bulgur/cous cous Det är mumsigt och fräscht... (hackad färsk tomat och ev gurka, citronsaft, olivolja, salt svartpeppar) kul med Linsvariant ! är ju sååå nyttigt ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.