Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Mandelbröd

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 3 minuter
Skriv ut

Hittade detta recept och det är verkligen super. Blanda ihop allt, in i mikron ca 2 min - färdigt!!! Obs! Var noga med mandelkvaliteten om du gör eget mjöl. Kolhydratmängden varierar. Coops är bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör, brödet blir lite saftigare om du tillsätter smält smör. Vispa ägget i en djup tallrik. Tillsätt mandelmjöl, salt, smör och mosa ihop med en gaffel. In i mikron 2 minuter. Klart! Ät och njut med massor av smör och ost.
  2. Mandelmjöl kan vara svårt att hitta. Gör då ditt eget. Det är bara att finhacka sötmandlarna med mixern så de blir som pulver - ej massa, jag kör med min bullet.
  3. Obs! Förvara det i kyl eller frys om du gör stor mängd, det kan härskna.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Blanche 5 april 2009

    Hej! Undrar bara vad en "bullet" är? Ja, du använder en sådan för att mala mandeln...

  • josse12 5 april 2009

    Ja en bullet är ju min magic bullet som den heter... En så kallad multi mixer som kan hacka mala vispa och lite till.. Liten smidig helt kanon. Rekomenderar den varmt som kökshjälp.. Men i detta fall går det ju med vilken "hackare" som helst, typ matberadaren med hack knivar..

  • susannelotus 8 juni 2009

    jättegott!

  • Lillablommangirl81 10 juni 2012

    Väldigt enkelt att göra detta lchf bröd, nu återstår det bara att se om det är gott också...

  • liselotte_larsson_984 11 november 2013

    Så gott bröd! Lätt att göra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.