LCHF Yoghurtpannacotta med vanilj á la Johanna

Ett gottigt frukost alternativ!!! mellanmål eller efterrätt du bestämmer! ;)

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: lchf, pannacotta

Ingredienser

5 dl vispgrädde 40%
5 dl matlagningsyoghurt 10 %
3 gelatinblad
1 tsk ekologiskt vaniljpulver

Tillbehör:
1-2 dl hallon
1 msk sukrin (om lite sötma önskas)

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6
Visningar:
1785
Sparat:
76

Gör så här

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.

Blanda de övriga ingredienser i en kastrull.
Koka upp långsamt under omrörning. Stäng av plattan när det börjar koka så det inte bränns vid i botten.
Krama ur gelatinbladen och rör ner i kastrullen tills gelatinbladen löst upp sig.

Häll upp pannacottan i portionsglas eller små glasskålar och ställ kallt tills den stelnat. Gärna över natten.

Servera med några fina hallon, eller gör en hallonsås

Hallonsås: koka upp hallonen med 1 msk sukrin, passera hallonen och sila bort kärnorna så det blir en slät och god hallonsås. Låt svalna.

Smaklig frukost!

LIKNANDE RECEPT

LCHF recept
av anenik
över 2 månader
av ros
över 2 månader
över 2 månader
av anenik
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.