Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lefsor med messmör

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta är ett norskt recept där man ursprungligen får messmöret vid sidan om

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt messmör, ägg och fil och arbeta ihop till en deg. Dela degen i 8 bitar. Kavla ut varje degbit till en ca 15 cm rund kaka. Har du en kruskavel så använd den vid sista kavlingen. Hetta upp stekpannan utan fett och grädda bröden ett i taget på medelstark värme ca 2 minuter per sida. Låt kallna under bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lena 9 februari 2009

    Detta måste jag testa till helgen då vi ska ha soppa. verkar också så underbara. Åter kommer med betyg efter helgen. Kram Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.