Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leifs krämiga sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna sallad passar utmärkt som pålägg, på grovt bröd eller tunnbröd. Passar även till kyckling, kassler, grillat kött och skinka.

Ingredienser

Instruktioner

Dela grönsakerna och äpplena i bitar. Hacka morot, vitkål,äpple och purjolök i matberedare. Blanda med kesella, senap och kryddor. Smaka av. Har du ingen matberedare kan ingredienserna rivas grovt på rivjärn och purjolöken strimlas med kniv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.