Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leifs päronkaka!

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

God kladdkaka med skivade päron i botten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa (gärna med kokos) en form med löstagbara kanter. Skiva burkpäronen och sprid ut i botten.
  2. Blanda de torra och de våta ingredienserna var för sig. Slå de våta varorna över de torra och rör om. Häll smeten i formen.
  3. Grädda mitt i ugnen, 175 grader ca 35 minuter. Då blir den lite kladdig. Vill man ha lite torrare kaka gräddar man den i 40-50 minuter.
  4. Serveras med vaniljglass eller vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.