Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leifs spätta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödspätta som tillagas i mikron, snabbt och enkelt. Man kan säkert göra den i vanlig ugn också, men jag har alltid gjort den i mikron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta filéerna och strö på dill. Vik dem som portmonäer och kör på full effekt i micron ca 7 min eller tills köttet är vitt.
  2. Blanda creme fraiche, dill och caviar (röd eller svart är en smaksak). Bred blandningen över fisken och mikra i ytterligare 3 minuter.
  3. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.