- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Perfekt när några bananer blivit liggande. Hemma hos oss är det ingen som äter bananerna om de börjat bli fläckiga
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
- Vispa strösocker, florsocker och smör poröst och krämigt.
- Mixa bananerna och blanda dem i smeten, tillsätt äggen.
- Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner dem i smeten.
- Fyll en smord och bröad 24 cm i diameters kakform med löstagbara kanter.
- Grädda kakan mitt i ugnen, i cirka 30-35 minuter.
- Tips: när det står varmluftsugn i receptet, men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen i din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.
Publicerat den
9 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Suupergod och saftig :) Jag hade glasyr (smör, vatten & florsocker) på också.