Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas korvsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Världens godaste ruskväderssoppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek korvarna i smör så att dom får fin färg i en stekpanna.
  2. I en gryta steker du purjolök och morot tills löken mjuknat, häll i potatis, buljong, vatten och låt koka tills morötterna är mjuka och potatisen är sönderkokt, en del bitar kan förstås vara kvar, det ska inte bli en slät soppa.
  3. Häll i korven och låt den koka med ett tag. Krydda med salt och vitpeppar och persilja. Häll i creme fraichen och låt koka 5 min. Servera med gott mjukt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.