Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ur kokboken: "Det här är ett orginalrecept som jag lärde mig när jag reste runt i södra Thailand. Från en suverän thairestaurang fick jag med mig några helt ovärderliga recept. Denna rätt är så smarrig att jag till och med bjudit på den på nyårsafton". Mumsan kan bara instämma!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen och finhacka vitlöken till kryddpastan. Rör ihop ingredienserna till kryddpastan i en skål och blanda med kycklingen. Värm olja i en wok tills den är rykande het. Fräs kycklingen i oljan ca 2 minuter. Tillsätt broccoli och stek i ca 1 minut. Tillsätt vitkål och nudlar och rör om, tillsätt ägg och rör försiktigt. Smaksätt woken med fisksås och soja.
  2. Servera Pad Thai med grovt hackade jordnötter, skivad banan och hackad koriander. Rätten är inte så stark, men du kan lätt reglera styrkan med hjälp av currypastan.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Mrchipps 7 augusti 2009

    sparar detta för evaluering senare ,ser gott ut!

  • Moline 30 augusti 2009

    Jättegod Pad Thai, tog stark röd currypasta och det blev perfekt. Uteslöt bananerna, tyckte inte att det behövdes men det är ju en smaksak. Tack för ett bra recept.

  • mumsan 31 augusti 2009

    Instämmer, fattar inte vad bananerna har där att göra men däreomot är koriandern en riktig höjadare av tillbehören!

  • annahh 25 oktober 2009

    Mums! Jättegott och enkelt att laga. Det här lagar vi flera gånger.

  • Veronip 3 november 2011

    Lät hur gott som helst! Har ju ätit pad thai i Thailand men faktiskt inte provat på att laga det själv och det här verkade enkelt och bra!

  • NatalieEleni 23 november 2011

    Hej! Detta låter jätte gott men komer skippa bananen. MIn fråga är angående äggen. Ska det vara knäckta ägg? eller kokta? eller stekta?

  • mumsan 23 november 2011

    Knäck i råa ägg å rör om försiktigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.