Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas tiramisu

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Tiramisu från Leila Lindholm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa gulor och florsocker fluffigt och poröst.
  2. Blanda mascarpone och marsalavin.
  3. Vänd samman med äggsmeten.
  4. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem.
  5. Doppa hastigt halverade savoiardikex i kaffet.
  6. Varva smet med kex i en stor ugnsform eller i portionsglas.
  7. Pudra Tiramisun med kakao innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammis 12 juli 2012

    Blev jättebra,fast jag smaksatte med rom istället och ibland tar jag cognac

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.