Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas fläskfilé

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek filén i skivor, lägg i en ugnsform. Dela champinjonerna på mitten och stek i lite smör lägg svampen på köttet.
  2. Blanda grädde, köttbuljong, lite soja och pressad vitlök i en gryta. Låt koka ihop så buljongtärningen smälter. Häll såsen över köttet och svampen.
  3. Klyfta tomat och lök, lägg det runt kanten på formen, strö över riven ost. 225 grader i ugnen ca 15-20 min. Garnera med persilja och servera med kokt pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.