Ånyo ett recept från min kära dotter som jag inte kan undanhålla er. Dessutom har det varit infört i Expressen (sön 17 april 2006) under Svenska folkets bästa recept. Och då fick jag en fin kokbok. Även de som inte gillar fisk brukar faktiskt tycka om denna gratäng.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Blev bra gott! Lätt att göra också. Jag använde tilapia filéer.
Var tveksam till att blanda Hollandaise- och Bearnaisesås, men det blev mycket gott med alla goda örtkryddor! Hela familjen åt med god aptit, så denna gör vi gärna igen. Tack för receptet! =)
Använde hokifile' och fräste löken mjuk innan jag gjorde såsen. Blandade i lite färska örtkryddor också, blev jättegott Tack för ett bra recept.
nu har jag provat detta recept och det var hyffsat gott dock blev det ingen favorit här hemma :-) men kul att ha provat i alla fall. Tack
Ingen rätt som sticker ut. inte speciellt god men den är godkänd..