Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lena´s köttfärsgryta med pasta

 
Lena´s köttfärsgryta med pasta Lena´s köttfärsgryta med pasta
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nytt hopikok som blev överraskande gott. Vill man inte ha grädde i, så hoppar man över det och har istället en slags skysås till köttfärsgrytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs svampen och den strimlade rökta skinkan. Tillsätt köttfärsen och bryn tills färsen är genomstekt. Salta och peppra. Tänk på att buljongtärningen och soyan innehåller salt så var försiktig med saltet.
  2. Tillsätt buljongtärningen, vattnet och soyan. Rör om och låt det puttra några minuter.
  3. Tillsätt den strimlade paprikan och grädden och låt koka ihop, om vill man ha lite tjockare sås tillsätt då maizena redning. Smaka av, tillsätt ev mer salt och peppar om det behövs.
  4. Servera med pasta och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.