Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas KokospaJ

(2 kommentarer)  
Skriv ut

En klassiker , otaliga är dom som avnjutits , tillsätt gärna något gott för att höja till gudomliga höjder.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 c Pajform :ca 8 dl Smörj och mjöla en form med löstagbar kant.
  2. Smält smöret .
  3. Pajskalet: Arbeta snabbt ihop allt till pajskalet . Låt degen vila kallt ca 1 timme Tryck ut degen i den smorda, mjölade formen. Grädda ca 10 min, tag ut och sänk värmen till 175 grader.
  4. Fyllningen; Ägg o socker vispas pösigt. Blanda växelvis ner det smälta smöret och mjölet blandat med kokosen. Nu kan man tillsätta nått extra om man önskar.
  5. Grädda 35-40 minuter, skall inte ha för mörk färg . Pajen skall sjunka ihop lite efter gräddningen.
  6. Extra smaktillsattser går bra att använda.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lexy85 6 juli 2008

    MIN FAVVO!!! smakar verkligen toppen gott

  • mormor-carina 11 februari 2009

    hur mycket mjöl ska det vara i fyllningen???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.