Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb leverpastej med cornichoner och grovt bröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Leverpastej är ett måste på alla slag bord, julbord, nyårsbord, påskbord...eller hur?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa levern och skär den sedan i bitar. Finhacka lök.
  2. Stek levern i smör i 4 minuter och tillsätt löken efter 2 minuter. Låt svalna något.
  3. Mixa lever, lök, ansjovis, kryddor och eventuellt portvin i en matberedare ca 1 minut. Häll på grädde medan maskinen kör blandningen till mousse­konsistens.
  4. Fyll en skål eller form och ställ den kallt till servering.
  5. Servera med bröd, granatäppelkärnor, cornichoner och syltlök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • walterego 21 november 2011

    Jag ser ingen leverpastej? Inget grovt bröd? Du får klaga på Hemköp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.