Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverragu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inävlsmat är Hälsomat

Ingredienser

Instruktioner

Skölj levern under rinnande vatten, lägg den i mjölk i en halvtimme. Spola under vatten, dela den i tärningar och stek i het panna hastigt under omrörning. Strö på mjöl, späd med vatten, salta, lägg i kryddorna och de skalade morötterna, låt stå och puttra på låg värme i 45 in. Kolla vätskan hela tiden. Den skall vara tjockflytande i slutet. Gott med kokt Potatis och Lingonsylt till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.