Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sjud inte levern alltför länge, då kan den bli torr och hård. Gott att äta till: Kokt ris el makaroner samt rårivna morötter

Ingredienser

Instruktioner

Putsa levern och skär den i tärningar. Bryn levertärningarna i matfettet i en stekgryta. Skala och grovhacka löken. Tillsätt den och låt den bryna med en stund. Krydda med salt och peppar. Strö över mjölet och rör om ordentligt. Blanda tomatpuré och buljong och späd med detta. Låt sedan grytan sjuda under lock på svag värme i ca 10 minuter, el tills levern känns mör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.