Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanesiska rullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt är enkel att förbereda, lätt att äta och kommer garanterat att imponera på dina gäster. Fyll rullarna med lamm eller kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Libanesiska bröd kan du köpa i utländska affärer. De skiljer sig från pitabröden genom att de är lite större, lite tunnare och har en lite annorlunda smak.
  2. Lägg varje bröd på en skärbräda. Bred på lite crème fraiche och lägg på sallad och rostbiff.
  3. Skala löken och finhacka gurka och lök. Blanda med hummus, crème fraiche, gräslök och peppar.
  4. Vira en servett runt mitten av struten för att förhindra att rullen går upp. Fördela ev resten av fyllningen ovanpå rullarna och strö över lite nymalen svartpeppar och paprikapulver. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.