Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbär i rom

 
Skriv ut

En god dessert som dessutom går att förbereda. Rommen som silas av blir till god likör.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att fylla burken med björnbär. Tillsätt socker och tryck ner vaniljstången. Häll på rom och lägg ner citronmeliss. Sätt på locket och vänd burken ett par gånger så att allt blandar sig. Låt bären dra minst 1 dag gärna 2 före servering. Häll av romen från bären och spara det blir en god likör. Servera bären med lättvispad grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.